Hitotoki Shiro Junmai

3.6
3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This is a collaboration product developed based on the idea that "more people should know the appeal of sake" after 20 years have passed since Hitotsuki was launched. This product has a pleasantly soft and sassy taste due to secondary fermentation in the bottle.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
70%
使用米
Yamagata rice
アルコール度
8%
酸度
5.6
日本酒度
-70
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • THE FINE SAKE AWARD 2014 highest gold star

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)

おすすめの料理

Italian Cuisine
Italian Cuisine
Seafood Carpaccio, Cold Pasta, etc.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Rokkasen Co., Ltd.
TOP