Zaku Kanadenotomo Junmai Ginjo

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
The first impression has aromas of pear, lychee, white peach, yellow apple, lily, roasted rice, and sesame. It is fine and aromatic, elegant and light.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
domestically produced rice
アルコール度
15%
酸度
1.5
日本酒度
+1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • IWC (International Wine Challenge) SAKE 2018 Junmai Ginjo Department GOLD

  • The U.S. National Sake Appraisal 2018 Junmai Ginjo Department GOLD

  • IWC (International Wine Challenge) SAKE 2020 Junmai Ginjo Department GOLD

  • The U.S. National Sake Appraisal 2020 Junmai Ginjyoshibu SILVER

  • IWC (International Wine Challenge) SAKE 2021 silver (second-place) prize

  • Kura Master 2021 gold (first-place) prize

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)

おすすめの料理

French Cuisine,Sweets
French Cuisine
Raw oysters with mango
Sweets[Western-style Confectionery]
Lychee Panna Cotta

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Shimizu Seizaburo Shoten Ltd.

取り扱っている飲食店

TOP