Masuizumi Junmaiginjou LE Omachi

3.6
6
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
The result is a sake that draws out the potential of the rice, with a voluminous umami, crisp and powerful acidity, and a pleasantly persistent aftertaste.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
58%
アルコール度
16%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Grilled
Grilled Seafood with Butter

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Masuda Shuzoten
TOP