Hitonatunokoi

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
The aroma of melon and banana spreads in a flurry and is enveloped by a gentle sweetness. The refreshing acidity of the finish tightens up the palate, making this an appetizing dish. Available only during the summer season.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Hitomebore from Miyagi Prefecture
アルコール度
15%
酸度
1.7
日本酒度
+3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Japanese Eel] Kabayaki
Eels, summer vegetables

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Niizawa Sake Brewery.Co.,Ltd.

取り扱っている飲食店

TOP