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Echigosekkobai Shizukudoridaiginjo
Hasegawa Shuzo Co.,Ltd|Nigata
Hasegawa Shuzo Co.,Ltd|Nigata
- 味わいの特徴
- Daiginjo is brewed by hand in the traditional way, from rice washing to pressing. The mash is placed in a sake bag and hung, with no force applied, for an extended period of time to collect the natural drops of sake that fall drop by drop.
- 情報詳細
- 特定名称
- Daiginjo
- 原材料
- Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
- 精米歩合
- 40%
- 使用米
- Yamada Nishiki
- アルコール度
- 17%
おすすめの飲み方
- 雪冷え(5℃前後)
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- sashimi (raw sliced fish, shellfish or crustaceans)
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃