Echigosekkobai Shizukudoridaiginjo

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味わいの特徴
Daiginjo is brewed by hand in the traditional way, from rice washing to pressing. The mash is placed in a sake bag and hung, with no force applied, for an extended period of time to collect the natural drops of sake that fall drop by drop.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
40%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
17%
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おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
sashimi (raw sliced fish, shellfish or crustaceans)

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Hasegawa Shuzo Co.,Ltd
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