Echigosekkobai Ginjo Hatsugoe

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味わいの特徴
100% contract-cultivated rice "Koshitanrei" is used. The full ginjo aroma spreads through the bright and spicy flavor. This is a brand name that is celebrated for its promise of new life. Hatsusho" means the sound of a Japanese bush warbler singing in the New Year, and is very auspicious.
情報詳細
特定名称
Ginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
55%
使用米
Koshidariya (variety of rice)
アルコール度
15%
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おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Other
Steamed Clam with Sake

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Hasegawa Shuzo Co.,Ltd
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