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Echigosekkobai Ginjo Hatsugoe
Hasegawa Shuzo Co.,Ltd|Nigata
Hasegawa Shuzo Co.,Ltd|Nigata
- 味わいの特徴
- 100% contract-cultivated rice "Koshitanrei" is used. The full ginjo aroma spreads through the bright and spicy flavor. This is a brand name that is celebrated for its promise of new life. Hatsusho" means the sound of a Japanese bush warbler singing in the New Year, and is very auspicious.
- 情報詳細
- 特定名称
- Ginjo
- 原材料
- Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
- 精米歩合
- 55%
- 使用米
- Koshidariya (variety of rice)
- アルコール度
- 15%
おすすめの飲み方
- 雪冷え(5℃前後)
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- Steamed Clam with Sake
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃