Echigosekkobai Tokubetsujummai

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Sake with a clear and soft flavor made from Niigata's "Gohyakumangoku" sake rice and Nagano's "Hitogokochi" sake rice. The slight sweetness of the rice spreads out and creates a gentle aftertaste.
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
58%
使用米
Gohyakumangoku, Hitogokochi
アルコール度
15%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Yakitori, Skewers, Poultry Dishes] Other
simmered radish and chicken in teriyaki sauce

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Hasegawa Shuzo Co.,Ltd
TOP