1 / 2
Echigosekkobai Tokubetsujummai
Hasegawa Shuzo Co.,Ltd|Nigata
Hasegawa Shuzo Co.,Ltd|Nigata
- 味わいの特徴
- Sake with a clear and soft flavor made from Niigata's "Gohyakumangoku" sake rice and Nagano's "Hitogokochi" sake rice. The slight sweetness of the rice spreads out and creates a gentle aftertaste.
- 情報詳細
- 特定名称
- Tokubetsu Junmai
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 58%
- 使用米
- Gohyakumangoku, Hitogokochi
- アルコール度
- 15%
おすすめの飲み方
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
- ぬる燗(40℃前後)
- 熱燗(50℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- simmered radish and chicken in teriyaki sauce
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃