Hatsuhimasamune Jummaidaiginjo

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味わいの特徴
An auspicious brand with a motif of the first sunrise of the new year. The rice is polished to 40% "Koshitanrei," Niigata Prefecture's preferred rice for sake brewing. The rice is polished to 40%, and only the sake that is squeezed from the mash in a sake bag without pressurization is bottled.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
40%
使用米
Koshidariya (variety of rice)
アルコール度
16%
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おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Hot Pot ]
boiled tofu

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Hasegawa Shuzo Co.,Ltd
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