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Hatsuhimasamune Jummaidaiginjo
Hasegawa Shuzo Co.,Ltd|Nigata
Hasegawa Shuzo Co.,Ltd|Nigata
- 味わいの特徴
- An auspicious brand with a motif of the first sunrise of the new year. The rice is polished to 40% "Koshitanrei," Niigata Prefecture's preferred rice for sake brewing. The rice is polished to 40%, and only the sake that is squeezed from the mash in a sake bag without pressurization is bottled.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai Daiginjo
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 40%
- 使用米
- Koshidariya (variety of rice)
- アルコール度
- 16%
おすすめの飲み方
- 雪冷え(5℃前後)
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- boiled tofu
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃