Kauboiyamahai

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
A new sake that goes well with steak. The sake has a strong acidity that is present in all of its flavors. The firm acidity from the Yamahai brewing process and the slightly higher alcohol content wash away the fat content of the meat. The soft, clean flavor from the Yamahai method also matches the richness of the steak in a good balance.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Niigata rice
アルコール度
18.5%
酸度
2
日本酒度
3.5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Meat Dishes (Yakiniku, Steak)] Tare Sauce
steak

酒蔵の想い

酒蔵情報

Shiokawa Sake Brewery Co.,Ltd

取り扱っている飲食店

TOP