Junmaiginjo Shiun Taiyozakari

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味わいの特徴
All of the "Koshitanrei" rice developed in Niigata Prefecture for sake brewing is used, polished to nearly half its original quality. It has a good balance between the sharpness from the ginjo-style brewing and the richness of the junmai-style brewing. The subtle ginjo aroma does not interfere with food, making it a good choice as a food sake. A product sold only in the local area.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Koshidariya (variety of rice)
アルコール度
15%
酸度
1.3
日本酒度
+5
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おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Regional Cuisine]
It goes well with any dish, but is especially good with local cuisine.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Taiyo Sake Brewery Co.,Ltd
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