Junmaidaiginjo Taiyozakari

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味わいの特徴
100% Koshitanrei, a new rice developed by Niigata Prefecture for sake brewing, is used, polished to the maximum 40%. Based on the sake entered in the 89th Kanto Shinetsu Regional Taxation Bureau Sake Competition (Junmai Ginjo-shu category), where it won the top prize, this is the pinnacle Junmai Daiginjo-shu, the culmination of our Daiginjo-styling techniques.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
40%
使用米
Koshidariya (variety of rice)
アルコール度
15%
酸度
1.3
日本酒度
+1
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受賞歴

  • IWC (International Wine Challenge) SAKE 2018 International Wine Challenge" 2018 GOLD Medal

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Sushi] Dark meat
It has a fruity ginjo aroma that is not too flashy, and a soft, full flavor.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Taiyo Sake Brewery Co.,Ltd
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