Junmaiginjo Taiyozakari

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This Junmai Ginjo-shu is made from nearly half polished local Takananishiki rice and carefully and slowly brewed with Niigata Ginjo yeast. It has a moderate fruity aroma, a very soft mouthfeel, a natural rice flavor, and an aftertaste that disappears without a hitch, creating a perfect harmony.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
high grade brocade
アルコール度
15%
酸度
1.3
日本酒度
+2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • KAN SAKE AWARD 2018 Gold Award

  • KAN SAKE AWARD 2019 Gold Award

  • IWC (International Wine Challenge) SAKE 2020 winning a prize or place (in a contest)

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Other
Its subtle aroma and soft mouthfeel make it a good match for Japanese food.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Taiyo Sake Brewery Co.,Ltd
TOP