Tokubetsujunmai Taiyozakari

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This junmai sake is made mainly from locally grown sake rice "Gohyakumangoku" and is made with the utmost attention to "Niigata" to bring out the best of the sake rice. While suppressing the peculiarities that are often associated with Junmai sake, its characteristic acidity tightens the taste of the sake.
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Niigata rice Gohyakumangoku etc.
アルコール度
15%
酸度
1.3
日本酒度
+5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • Kura Master 2017 Gold Award

  • KAN SAKE AWARD 2016 Gold Award

  • THE FINE SAKE AWARD 2014 Gold Award

  • THE FINE SAKE AWARD 2019 Gold Award

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
It goes well with Japanese food in general.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Taiyo Sake Brewery Co.,Ltd
TOP