1 / 5
Echigotsurukame Junmaiginjo
Echigo Tsurukame Co.,Ltd|Nigata
Echigo Tsurukame Co.,Ltd|Nigata
- 味わいの特徴
- It has a fruity aroma, a crisp acidity, and a flavorful, spontaneous growth.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai Ginjo
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 55%
- 使用米
- Yamada Nishiki、5 million stones、waist-high wainscoting
- アルコール度
- 15〜16%
- 酸度
- 1.2
- 日本酒度
- 2
受賞歴
IWC (International Wine Challenge) SAKE 2020 Silver Award
おすすめの飲み方
- 雪冷え(5℃前後)
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
- ぬる燗(40℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- Shirakabayaki
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃