Echigotsurukame Harunosake Junmai Kiippon

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
It is brewed slowly at a low temperature to give it an elegant and gentle mouthfeel, a subtle aroma, and a refreshing crispness. It is recommended to be served cold, at room temperature, or lukewarm on cold days.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Yamada Nishiki、5 million stones、waist-high wainscoting
アルコール度
15〜16%
酸度
1.4
日本酒度
1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Tempura] Other
tempura

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Echigo Tsurukame Co.,Ltd
TOP