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Echigotsurukame Hiyaoroshi Junmai Jukuseishu
Echigo Tsurukame Co.,Ltd|Nigata
Echigo Tsurukame Co.,Ltd|Nigata
- 味わいの特徴
- This sake is made from new sake produced at the beginning of the year and matured until autumn. The roughness characteristic of new sake disappears and a roundness appears on the palate. Even after aging, it has a light, refreshing quality that makes it easy to drink.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 60%
- 使用米
- Yamada Nishiki、5 million stones、waist-high wainscoting
- アルコール度
- 15〜16%
- 酸度
- 1.5
- 日本酒度
- 3
おすすめの飲み方
- 雪冷え(5℃前後)
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
- ぬる燗(40℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- Grilled scallops with butter
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃