Echigotsurukame Shiboritate Junmai Genshu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
It is characterized by a rich acidity that bursts forth in the mouth, which is only possible with freshly pressed sake. It has a moderate ginjo aroma and a good balance of fragrance, sweetness, and acidity.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
5 million stones、waist-high wainscoting
アルコール度
16〜17%
酸度
1.7
日本酒度
3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • IWC (International Wine Challenge) SAKE 2020 Silver Award

  • THE FINE SAKE AWARD 2020 highest gold star

  • IWC (International Wine Challenge) SAKE 2019 Bronze Prize

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Tempura] Other
tempura

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Echigo Tsurukame Co.,Ltd
TOP