Kunkofunaguchi Kikusui Ichibanshibori

4.0
3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Instead of brewing alcohol, which is an ingredient of golden FUNAGUCHI, Kikusui's Sake Kasu Shochu is added to the brew. The rich flavor of Nama-no-Hajime Funaguchi is retained, while the deep and gorgeous aroma is enjoyed.
情報詳細
特定名称
Other
原材料
Rice, rice koji, shochu made from sake lees
精米歩合
70%
使用米
non-glutinous rice
アルコール度
19%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Kikusui Sake Co.,Ltd
TOP