Koshijifubuki Junmaidaiginjo Koshitanrei35percent

0.0
0
この商品は完売しました。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Only 35% of "Koshitanrei" rice, a rice suitable for sake brewing only in Niigata Prefecture, is used to make this sake, and it is carefully brewed through long-term low-temperature fermentation. The elegant and gorgeous aroma, reminiscent of pears, and the clear, transparent taste leave a deep impression on the drinker.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
35%
使用米
Koshidariya (variety of rice)
アルコール度
15%
酸度
1.4
日本酒度
-3
この商品は完売しました。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • THE FINE SAKE AWARD 2022 Premium Daiginjo Category Grand Prize Winner

  • Kura Master 2022 Gold Award

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Simmered
Boiled Kinki, etc.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Takano Shuzo Co.,Ltd
TOP