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Koshijifubuki Kanpyoukaishuppinshu Daiginjogenshu
Takano Shuzo Co.,Ltd|Nigata
Takano Shuzo Co.,Ltd|Nigata
- 味わいの特徴
- This is Takano Shuzo's masterpiece daiginjo, specially brewed for the National New Sake Competition. It is bottled as it was when it was exhibited. It is a deeply impressive sake with an aromatic, subtle fragrance and a smooth, elegant and full texture.
- 情報詳細
- 特定名称
- Daiginjo
- 原材料
- Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
- 精米歩合
- 42%
- 使用米
- Yamada Nishiki
- アルコール度
- 17%
- 酸度
- 1.3
- 日本酒度
- +2
受賞歴
The Annual Japan Sake Awards 2020 winning a prize or place (in a contest)
おすすめの飲み方
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- Tuna sashimi, etc.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃