Koshijifubuki Kanpyoukaishuppinshu Daiginjogenshu

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味わいの特徴
This is Takano Shuzo's masterpiece daiginjo, specially brewed for the National New Sake Competition. It is bottled as it was when it was exhibited. It is a deeply impressive sake with an aromatic, subtle fragrance and a smooth, elegant and full texture.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
42%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
17%
酸度
1.3
日本酒度
+2
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受賞歴

  • The Annual Japan Sake Awards 2020 winning a prize or place (in a contest)

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Sashimi
Tuna sashimi, etc.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Takano Shuzo Co.,Ltd
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