Koshijifubuki Daiginjo Gohyakumangoku

0.0
1
この商品は完売しました。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This daiginjo is made from 100% "Gohyakumangoku," Niigata Prefecture's preferred rice for sake brewing. This sake has an exquisite aroma, richness, and sharpness.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
50%
使用米
5 million stones
アルコール度
15%
酸度
1.1
日本酒度
+3
この商品は完売しました。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Other
Tuna over a pile of tuna, etc.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Takano Shuzo Co.,Ltd
TOP