1 / 2
Koshinohakugin Kotobukiraberu Murokanamazake
Takano Shuzo Co.,Ltd|Nigata
Takano Shuzo Co.,Ltd|Nigata
- 味わいの特徴
- This unfiltered, unpasteurized sake is made by bottling freshly squeezed Koshinohaku Gin without filtration or heat treatment. A seasonal product.
- 情報詳細
- 特定名称
- Ordinary sake
- 原材料
- Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
- 精米歩合
- 60%
- 使用米
- Five hundred stones
- アルコール度
- 16%
- 酸度
- 1.5
- 日本酒度
- +3
おすすめの飲み方
- 雪冷え(5℃前後)
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- Oden, etc.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃