Hananoka Junmaiginjo kikka

3.6
20
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
A well-balanced mid-meal sake with a sharp Kumamoto No. 9 yeast taste and a deep, raw yeast structure. Kikka" was reborn over a period of five years, using Kumamoto No. 9 yeast alone in pursuit of an "aroma" that is typical of the fragrance of flowers. The sharpness typical of Kumamoto yeast is combined with depth and refreshing acidity, and the taste has a deep autumnal aroma.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
15%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Sushi] Dark meat
A beautiful sake quality that does not disturb the fish, while the red vinegar rice and lactic acid harmonize with each other, spreading a deep flavor that enhances the sushi without interfering with the overall taste.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Hananoka Shuzo
TOP