Tusimaya Junmaidaiginjo Kiwame no YAMADANISHIKI Murokanamagenshu

3.4
0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This high-grade junmai daiginjo is brewed in extremely small quantities with a view to entering it in the National New Sake Competition sponsored by the National Institute of Sake Research and other competitions. This is an unfiltered, unpasteurized sake that is bottled without filtration or addition of water. The refined sweetness and umami expressed by the top-grade Yamadanishiki spread over the palate.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
45%
使用米
Hyogo Prefectural special grade Yamadanishiki
アルコール度
16%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)

酒蔵の想い

酒蔵情報

MIYOZAKURA JOZO
TOP