Shigemasu Daiginjo Shizukushibori

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
A gem of a sake made from "Yamada-Nishiki," a rice suitable for sake brewing, and nurtured with great care and attention. This luxurious sake is made by collecting only the "drop sake" that drips naturally without any pressure.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
40%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
17%
日本酒度
+3〜+5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Takahashi Shoten Co.,Ltd
TOP