Shigemasu Nakakumi daiginjo Namanama

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This luxurious sake is made by stacking sake bags filled with unrefined sake and collecting sake from the unpressurized to the middle kumi. The refined ginjo aroma and mellow flavor create a perfect balance.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
50%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16〜17%
日本酒度
+3〜+5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Takahashi Shoten Co.,Ltd
TOP