Shigemasu Ginjo Junkiniri

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Mellow, full-bodied and crisp. It is a perfect year-end and New Year's celebration sake.
情報詳細
特定名称
Ginjo
原材料
Rice (domestic), rice malt (domestic), brewer's alcohol, gold leaf
精米歩合
55%
アルコール度
15〜16%
日本酒度
+3〜+5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Takahashi Shoten Co.,Ltd
TOP