Wakanami TYPE FYTWO

この商品は完売しました。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Malic acid from the yeast and citric acid from the malted rice give it a wide range of acidity. The moderate umami and refreshing acidity are in harmony, and a refreshing aftertaste can be enjoyed.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Hinohikari (variety of rice)
アルコール度
15%
酸度
3
日本酒度
-4
この商品は完売しました。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Italian Cuisine
Italian Cuisine
In addition to cream pasta, ratatouille, citrus fruits, etc., it is an all-around food wine for Japanese, Western, and Chinese cuisine.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Wakanami Sake Brewery Inc.

取り扱っている飲食店

TOP