Wakanami jummaiginjyo jugemu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Young fruity nose. In the mouth, the impression is slightly sharp and fine, then tasty and bouncy acidity, with a slightly bitter aftertaste.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Takamimus awamori (species of buddha)
アルコール度
15%
酸度
1.8
日本酒度
+0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • Fukuoka Prefecture Sake Competition, Governor's Trophy

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Tempura] Vegetables, Mountain Vegetables
Tempura of Seasonal Vegetables

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Wakanami Sake Brewery Inc.
TOP