Batonajunama

3.5
2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
In order to bring out the acidic flavor, after pressing, the sake is intentionally battoned with cayenne pepper and exposed to air to produce the acidity caused by oxidation.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
15%
酸度
1.6
日本酒度
+3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes]
Sardine mackerel with shime saba

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

MIINOKOTOBUKI CO.,LTD.
TOP