Jummaiginjokarakuchi Aiyu

0.0
1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Ibaraki. Gohyakumangoku rice grown in Ushiori is used, polished to 50%. It is characterized by its robust flavor and sharpness. It is a sake that goes well with everything from delicate Japanese cuisine to meat dishes that make the most of the ingredients.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
アルコール度
15%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Meat Dishes (Yakiniku, Steak)] Tare Sauce
Its refreshing taste goes well with everything from Japanese cuisine to rich meat dishes.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Aiyu shuzo Co.,Ltd
TOP