Jummaidaiginjo Amanoto Natsutafuyuzo Akitasakekomachi

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
It has a softness and transparency that could be described as "softness". The fullness continues as a lingering aftertaste.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
使用米
Akita sake-komachi
アルコール度
16.2%
酸度
1.6
日本酒度
-2.7
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Asamaishuzo Kabushikigaisha
TOP