Jummaidaiginjo Amanoto Natsutafuyuzo Ginnoseijikomi

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
The strength of the entrance turns into a thick flavor. It is characterized by its heaviness, which is different from the freshness it has when it is a draft sake.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
使用米
spirit of a gin
アルコール度
16〜16.5%
酸度
1.8
日本酒度
+2.7
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Asamaishuzo Kabushikigaisha
TOP