Jummaidaiginjo Amanoto Natsutafuyuzo Namamotojikomi

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This Junmai Daiginjo was Amano-do's first sake. Lactic acid fermentation, brewer's yeast, and white malted rice are the strongest combination of Amano-no-do. It can also be enjoyed warmed.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
使用米
Mizanjin
アルコール度
16.0%
酸度
1.9
日本酒度
+2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Asamaishuzo Kabushikigaisha
TOP