Amanoto Umashinenama Funakuchinamagenshu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
About half a month after pressing, the "texture" of the sake becomes more consistent. The dignified and powerful character is a characteristic of the unpasteurized sake. Before aging, "Mi-Ina" has a different expression.
情報詳細
特定名称
Other
原材料
Rice and Rice koji
使用米
spirit of a gin
アルコール度
16〜17%
酸度
1.7
日本酒度
+2.1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Asamaishuzo Kabushikigaisha
TOP