Amanoto Umashine Suppinsasanigori

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This is the freshly pressed special junmai sake Bi-Ina. Here is the freshly pressed product that wows visitors. The old-style tank pressing originally contains a slight bit of bitterness, which adds to the flavor. This makes it even more elegant.
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Junmai
原材料
Rice and Rice koji
使用米
spirit of a gin
アルコール度
16.5〜17.5%
酸度
1.7
日本酒度
+0.8
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Asamaishuzo Kabushikigaisha
TOP