Amanoto Chokara Purasujuhachinama

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
The "+18" is in a different world of dry sake, but the softness of the spring water and the handcrafting of the tank pressing process prevented it from being just a spicy sake.
情報詳細
特定名称
N/A
原材料
Rice and Rice koji
使用米
spirit of a gin、Mizanjin
アルコール度
18〜18.5%
酸度
1.6〜1.7
日本酒度
+18〜+19
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Asamaishuzo Kabushikigaisha
TOP