Amanoto Jummaiginjo Randobuota Nama

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This is the freshly pressed special junmai sake Bi-Ina. Here is the freshly pressed product that wows visitors. The old-style tank pressing originally contains a slight bit of bitterness, which adds to the flavor. This makes it even more elegant.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
使用米
Mizanjin
アルコール度
14〜15%
酸度
1.7
日本酒度
-0.4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Asamaishuzo Kabushikigaisha
TOP