Hojunkarakuchijummaishu Junkara Amanotonama

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
It is crisp and dry. It is sharp and crisp, and the softness of the vat pressing comes through later. It goes well with meat dishes and white meat sashimi.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
使用米
spirit of a gin、Mizanjin
アルコール度
17〜18%
酸度
1.7
日本酒度
+9〜+10
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Sashimi
fish having white flesh (e.g. tai, hirame, karei)
Japanese Cuisine[Meat Dishes (Yakiniku, Steak)] Other

酒蔵の想い

酒蔵情報

Asamaishuzo Kabushikigaisha
TOP