Tombo Tokubetsujummaishu Aotombo

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
It is a summer seasonal dragonfly that flies away on June 6 every year. The difference from regular dragonfly is that it is light nigori. You can enjoy the difference of sake made from the same variety and rice polishing ratio but pressed in a different way.
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Yume Ikkan, produced in Fukuoka
アルコール度
16%
酸度
1.6
日本酒度
+3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

French Cuisine
French Cuisine
The sake is not too sweet and has a clear, lightly colored finish, making it a good match for meat, fried foods, cheese, and other foods with a robust flavor.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Wakanami Sake Brewery Inc.
TOP