Aizuhomare Naranukotohanaranumonodesu Jummai Ginjo Genshu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
The sake rice, Gohyakumangoku, is lavishly polished to 50% and slowly brewed at a low temperature with "Kitakata no Meisui," water from the Iide Mountains, to produce a fruity aroma and broad flavor. It is a dry sake with a clean and refreshing aftertaste, but you can also enjoy the depth of flavor that only sake made from pure sake can provide.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
5 million stones 100%
アルコール度
17%
酸度
1.8
日本酒度
+3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Homare Sake Brewery Co.,Ltd
TOP