Aizuhomare Naranukotohanaranumonodesu Jummai Genshu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This junmai sake is 100% Aizu-produced Hanabukiyuki, and is brewed with "Kitakata no Meisui," water from Mt. It is also made with yeast strain No. 9, which suppresses acidity and the thorniness after pressing, emphasizing balance of flavor rather than aroma. While being light and dry, the depth of the original sake and the roundness of the flavor make this sake reassuring.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
58%
使用米
Blown Snow
アルコール度
17%
酸度
1.5
日本酒度
+4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Homare Sake Brewery Co.,Ltd
TOP