Nabesima Junmaiginjou Gohyakumangoku

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
It is characterized by Nabeshima's typical freshness and sharpness on the palate. It has a fresh, apple-like aroma, with just the right amount of rice umami and elegant sweetness, yet the finish is clean and clear.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
5 million stones
アルコール度
16%
酸度
1.5
日本酒度
+1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Other
Marinades and herb dishes also go well.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Fukuchiyo shuzou yuugengaisha

取り扱っている飲食店

TOP