Koimari Seishu Ironabesima

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味わいの特徴
A dry ginjo-shu with a mild ginjo aroma and a subdued, yet luxurious taste. It has a sharp, clean mouthfeel with an exquisite balance of sharpness and umami.
情報詳細
特定名称
Ginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
使用米
Saga no Hana (the flower of Saga Prefecture)
アルコール度
15%
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おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
Vinegar and vinegar appetizers. Grilled fish. Dishes using miso such as dengaku. Tempura, etc.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Koimari Shuzo Co.,Ltd
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