1 / 2
Resen Tokugin Yamadanishiki
- 味わいの特徴
- Made with rice polished to 50% "Yamada-Nishiki" produced in Tojo, Hyogo Prefecture. This sake has a masculine flavor, crispness, and a solid core.
- 情報詳細
- 特定名称
- Ginjo
- 原材料
- Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
- 精米歩合
- 50%
- 使用米
- Yamada Nishiki
- アルコール度
- 15%
- 酸度
- 1.4
- 日本酒度
- +4
おすすめの飲み方
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- It is a sake that goes well with everything from sashimi to tempura and fried foods.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃