Resen Tokubetuhonjozo

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Made from rice polished to 60% Yamada-Nishiki, the preferred rice for sake brewing. When drunk chilled, it is an ajiginjo, and when drunk warmed, it is a robust, flavorful sake.
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Honjozo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
60%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
15%
酸度
1.3
日本酒度
+7
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Yakitori, Skewers, Poultry Dishes] Other
Enjoy it with Japanese food in general or as a food sake.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Gyokusendoshuzo Co.,Ltd

取り扱っている飲食店

TOP