Minogiku Daiginjonakakumigenshu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Yamadanishiki" produced in Tojo, Hyogo Prefecture is used. This Daiginjo-genshu has a mild and elegant aroma with a lingering taste.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
35%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16%
酸度
1.2
日本酒度
+5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Other
It has a refreshing taste and is ideal for seafood dishes. Enjoy it as a food wine.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Gyokusendoshuzo Co.,Ltd
TOP