1 / 3
Minogiku Daiginjonakakumigenshu
- 味わいの特徴
- Yamadanishiki" produced in Tojo, Hyogo Prefecture is used. This Daiginjo-genshu has a mild and elegant aroma with a lingering taste.
- 情報詳細
- 特定名称
- Daiginjo
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 35%
- 使用米
- Yamada Nishiki
- アルコール度
- 16%
- 酸度
- 1.2
- 日本酒度
- +5
おすすめの飲み方
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- It has a refreshing taste and is ideal for seafood dishes. Enjoy it as a food wine.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃