Suigei Junmai Daiginjou Hyogo Yamadanishiki 50percent

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味わいの特徴
We aimed to achieve an excellent balance of flavor and aroma that is typical of drunken whales. The combination of Yamada Nishiki and Kumamoto yeast fully brings out the mellow flavor. The elegant umami that spreads in the mouth is followed by a light ginjo aroma and a crisp, dry taste. This Junmai Daiginjo-shu is an excellent match for food.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Yamada Nishiki (Hyogo)
アルコール度
16%
酸度
1.7
日本酒度
+7
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おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Sashimi
Japanese food in general (mainly seafood)

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Suigei Brewing Co., Ltd.
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