Suigei Junmai Ginjo Ginrei Nama-zake

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
It is characterized by its freshness and powerful flavor, which is only possible with nama-shu. It also has a refreshing citrus acidity that makes it a true "in-dinner" sake. The sake is stored in refrigerated tanks to ensure a beautiful aging process. It delivers a consistent flavor throughout the year.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Ginpu (Hokkaido)
アルコール度
17%
酸度
1.8
日本酒度
+7
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Cheese
Cheese[Fresh]
We propose a marriage of sake and cheese that will make you realize how well they go together.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Suigei Brewing Co., Ltd.
TOP