Suigei Junmai Ginjou Ginrei Shiboritate

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味わいの特徴
It is characterized by the freshness and strength unique to nama-shu. Because it is brewed in October and November, when temperatures are relatively high, fermentation is more vigorous and the acidity level is slightly higher than that of regular ginrei. Please enjoy the rich flavor unique to freshly squeezed new sake.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
5 million stones
アルコール度
17%
酸度
2.0
日本酒度
+7
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おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Shellfish
Its refreshing ginjo aroma and crisp finish enhance the flavor of fish and shellfish. It also goes well with slightly acidic dishes.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Suigei Brewing Co., Ltd.

取り扱っている飲食店

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